Prodaja 1 soba, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Russian Federation, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

• Tipologija: 1 soba
  • Kat: Parquet in rooms, ce

Ovaj udoban dvosobni apartman je savršen izbor za obitelji s do tri osobe, koje žele i da se u gradu (sa svim prostorima, muzejima i ostalih turističkih sadržaja), te u isto vrijeme biti u blizini Bajkalskog jezera i sve to je priroda.
Ona se nalazi u najboljem dijelu Irkutsk - na "Solnechnyi", samo 10 minuta od centra grada i sat i pol do sela Listvyanka (63km od okruga). Savršena baza za istraživanje oboje: sam grad i sibirski dijamant - jezero Bajkal.
Ovaj apartman je dizajniran za potrebe obitelji, tako da su se najviši standard materijali i najbolje dizajnerske prakse. Stambeni prostor obuhvaća i otvoreni plan i potpuno opremljena moderna kuhinja, udoban blagovaonicu, kauč kutak i mali privatni prostor na balkonu (koji je spojen na sobi, sve kako bi ga toplo su napravili).
Druga soba je prazna i spremna da postane lijepa spavaća soba, i imaju lijep prostor za king size krevetom, pa čak i područja istraživanja može stati u.
Kupaonica ima sve potrebne alate, kako bi se osjećali dobro u jutarnjim satima ili nakon turističkog putovanja.
Postoje tri prozora koji su dovoljno veliki da bi stan svijetao mjesto za život. Sunce putuje kroz stanu tijekom dana, dok 13:00 sjaji u prozore u kuhinji i dnevnom boravku, nakon toga svijetli u spavaćoj sobi.
ustvrdili smo da su se najviši standard materijali i najbolje dizajnerske prakse, neka mi se suzi na kontekst u sobi-po sobi.
Podigli smo podove najviše do 10 cm od betonskih podova, kako bi ih stvarno toplo, parket leži na "sendvič" - koji se sastoji od 10cm drva, s ploče od mineralne vune, topline štiti od filma, pare dokaz film, i šperploča. Keramičke pločice leže u istoj "sendvič". Kupaonica ima podno grijanje ispod pločice, a možete ga isključiti.
Vrata su izrađena od afričkog oraha drveta, namještaj je izrađen od tamno Venge drva, koja je u opreci s bijelim zidovima i stropu. Kuhinja je popunio s njemačkom opremom, a kupaonica ima talijanski jedan.
To je najbolji grad na bazi dom za bilo orijentirane osobe Baikal ili obitelj, svi pravni posao, a radovi su napravljeni i plaćeni od nas, ne postoji sredstvo za naknade ili bilo koje druge poreze ili naknade (svi od njih će biti plaćeni od nas) , Slobodno ga posjetite sebe ili poslati svog agenta koji će Vas zastupati.