Prodaja Vlastelinsko poljoprivredno gospodarstvo, Белгород, Belgorod Oblast, Russian Federation, п. Дубовое, пер. Молодёжный

• Tipologija: Vlastelinsko poljoprivredno gospodarstvo
  • Kat: 2

Prodaje respektabilna dva kata kućica u selu "Hrast" Belgorod regiju u blizini "Blue Roof" sa ukupnom površinom od 307 četvornih metara. (Uključujući garažu, zimski vrt) i zemljište površine 14 jutara. Kuća napravljena od crvene cigle s vanjštinom od opeke obloge "fagot". Fundament- w / w jedinicama PBS-6, krysha- njemački crijep "Brass". Ulaz za vrata "The Guardian". Završni zidove venecijanski žbuka i dekorativnih materijala napravljene u Italiji. Podovi-prirodni umjetnički parket. Uređenje kupaonice španjolske keramičke pločice sa ukrasnim elementima. Vrata, stube, luk bukve. Tu je i kamin, portal izrađen od svijetle mramora. Nova, ne korištena jedan kuhinjski set napravljen u Njemačkoj s vrha od prirodnog kamena. Kuća je opremljena sa alarmni sustav. Teritoriju ima saunu, roštilj jedinicu za kućanstva. inventara, mali povrtnjak, voćnjak, ukrasno bilje. Dva trijemovi, cigla ograda, balkona, besedka- ukrašen umjetničkim kovanja. Kuća se nalazi oko 500 metara od trgovačkog centra "City Mall" Cottage je ready-to-live, to se prodaje sa namještajem i aparatima. Dodatne fotografije šalju putem e-maila