Prodaja Nekretnine za razvoj, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Russian Federation, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

• Tipologija: Nekretnine za razvoj
  • Kat: Maison trois étages

Nudim za prodaju mjesto sreće i mira na crnom moru Crime, u pravi dom sunca - Sunny Valley! Izvrsna lokacija (mjesto je odabrano jedan od prvih), iza stranice nalazi se brdo, zbog kojeg je moguće povećati gradilište i dobit će bonus za nove sretne vlasnike.
Na teritoriju je nedovršena vila, planirana kao obiteljski apartman ili pansion, uzimajući u obzir klimatske značajke ovog područja Krima. Priložena je projektna dokumentacija trobrodne vile u izgradnji koju je izradio arhitekt u svim zemljama bivšeg SSSR-a. Tijekom dizajna velika je važnost pridodana seizmičkoj stabilnosti kuće, stoga garaže i podrumi dolaze do znatne dubine (visina kuće je jednaka dubini). Na lijevoj strani nalazi se parcela s nagibom koji nije uključen u glavni plan - može se upotrijebiti, na primjer, za sadnju vinograda.
Do mora se polako hoda 15 minuta (automobilom - 5), a na udaljenosti od 600 metara od mora nalazi se zaštićeno područje s zabranom izgradnje, a to znači da uz korisno kardio opterećenje možete uživati ​​u aromama rijetkih ljekovitog bilja koje tako poznat i ponosan na Krim.
Mjesto je vrsta, smještena na brežuljku. Nudi zadivljujući panoramski pogled na Sudak, Rt Meganom i brdovitu regiju koja se nalazi s mora, glatko prelazeći u uvalu s plažama, grebenima i malim stijenama - mjesta za savršeno odmorište, ronjenje i ribolov. Ljubitelji plaža uživat će u raznolikosti, tu je pješčana, šljunčana i divlja plaža, uvala za male plivače gdje uvijek postoji mirna topla voda i mala dubina 200 metara od obale.
 Usput, samo na jedinom području Krima - "Sunny Valley", tj. Gdje se nalazi ovo mjesto, sve vrste suptropskih delicija, uključujući granate, feijoe, naranče i mnoge druge plodove koji rastu u suptropskoj Kavkazu , kao i Italija, Grčka i druge zemlje Mediterana. U selu, razvijena infrastruktura, masa mini hotela, trgovina, kafića, itd. Aktivno je nova gradnja. Prijevoz ide redovito (minibusi, autobusi, taksiji). Struja se isporučuje. Dokumenti su spremni za prodaju pod ruskim zakonom. Adresa: Sudak, sa. Almond, per. Mirny, 465