Najam 1 soba, Moscow, Moskva, Russian Federation, Oruzheyniy pereulok, 15A

Najam - Cod. 39664

• Tipologija: 1 soba
  • Kat: 9

Za vašu pažnju nalazi se prostrani studio apartman u zgradi poslovnog centra "Oruzheyniy Plaza" u srcu Moskve, 5 minuta od metro stanice Mayakovskaya i 15 minuta vožnje od Kremlja.

U blizini hoda nalaze se: poslovni centar "Empire State of Russia", moskovsko akademsko kazalište satire, koncertna dvorana Čajkovskog, muzej Mihail Bulgakov, moskovski pustinjački vrt, park Katarina, centralno akademsko kazalište ruske vojske, zdravstvena zaštita u Moskvi Odjel, Vojno sveučilište Ministarstva obrane Ruske Federacije, Moskovska gradska duma, Interfax Ltd., Lutkarsko kazalište Obraztsov, prekrasan talijanski kafić "Venecija", elitni kineski restoran "Tang", kavana "Starbucks" , lanac brze hrane "KFC", trgovina prehrambenim proizvodima "Eurospar", banke i još mnogo toga.

U zgradi na 1. katu nalaze se: kavana "Moose", u kojoj možete jesti i piti osvježavajuću kavu, te roštilj "Topgun".

Privatni ulaz. Zgrada i teren su čuvani. Zgrada se čuva 24 sata.

S prozora se pruža prekrasan pogled na vrtni prsten i Trg Garden Triumphal. Pogodna prometna dostupnost (15 minuta do Kremlja i centra Moskve prijevozom ili metroom).

2 kreveta (+1 kauč). Apartman je vrlo lijep, čist i ugodan. U njemu se nalazi Wi-Fi i sve potrebno za život (hladnjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, sušilo za kosu, glačalo, daska za peglanje, sušilica, TV, posteljina, ručnici, pribor za jelo, posuđe i oprema). Perilica rublja nalazi se pored stana na katu u posebnoj sobi.

Bit će nam drago vidjeti vas, dragi gosti!