Prodaja Vila, Moscow, Moskva, Russian Federation, Moscow, Sosenskoe settlement, the New Bachurino village

• Tipologija: Vila
  • Kat: 2

Nudimo na prodaju kuću od 300m2, zemljište od 13 jutara s mogućnošću povećanja, potpuno namješten, 2 kupaonice / čvor, 5 spavaćih soba, ured, kamin soba, garaža za dva automobila, BBQ područje. Mjesto je pod stražom, to je u potpunosti naseljeno, u gradu Moskvi, oko gradske infrastrukture, 4 km od MKAD na Kaluga autoceste, pet minuta autom do stanice metroa Salaryevo, Teply Stan, sve komunikacije (plin, struja, voda, klima-uređaj, TV, internet, kamin), selo je u susjedstvu šumi, potpuno naseljena, područje ima dječje igralište, dva kilometra do ogromne veliko i malo trgovački kompleks.

Kuća je opremljena sa sljedećim inženjerskim sustavima:
1. Plinski kotao (PROTHERM kotao, neizravna kotao Dražice, kotao direktno grijanje Baxi);

2. Grijanje (voda, podno grijanje);

3. Struja 15 kW .;

Opskrba 4. Voda;

5. Kanalizacija;

Sustav za pročišćavanje vode 6.;

7. kuća ima aparati: hladnjak Electrolux, ARISTON perilica posuđa, štednjak na plin Electrolux, napu Kaiser, LG 47 LA620V TV LCD, TV LCD LG 42 LA620V;

8. Kuća ima dvije kupaonice c vodovod, pribor i kupaonski namještaj (tvornice Cezares, Alligator, Duravit, GROHE, Migliore);

9. Kuća je namještaj: kuhinja sa integriranim aparatima 1pc (Kuhnicity), kauč 2 kom.. (Moja kuća brand), komoda 4pcs. (Schnadig International, BFM (Villa), Bombay, Muebles Panamar), stolica 2 komada (Garda dekor, EFFE STUDIO), krevet 2. (EFFE STUDIO, Garda dekor), Noćni stolovi, 3 kom (EFFE STUDIO, Schnadig International), kava stol je 2 komada (Garda Decor), konzola 1 PC (Garda dekor), ugrađeni ormari, 2. (ALEXMASTER), blagovaonica stolice 6 kom (Elisse), stol za blagovanje 1 PC. (STYLE ASHWOOD), bar stolice 4 kom (Bontempi Leyla), stol namještaj za roštilj i 6 stolica.

10. Pribor vaze 6 komada (Garda dekor), držači 3 kom svijeća, pribor za jelo lusteri u broju 13 komada, stolne svjetiljke 1 PC. (Garda Ukrasne);

11. Electrolux klima uređaji u svakoj sobi;

12. garažna i ulazna vrata su opremljeni električnim pogonima DoorHan.